Hopp til innholdet
Home » Blogg » Vi tester Samsung s10 – for deg som liker litt luksus i hverdagen

Vi tester Samsung s10 – for deg som liker litt luksus i hverdagen

  • av
Vi tester Samsung s10 – for deg som liker litt luksus i hverdagen

Med Samsung Galaxy s10 vil Samsung vise at de fortsatt er en av pionerne på markedet. Samsung s10 er en tydelig ambisiøs mobiltelefon som åpenbart har satt seg som mål å konkurrere med de beste i klassen. Samsung s10 er en av de mer avanserte og funksjonspakkede Android telefonene på markedet i dag. Men lever den opp til forventingene? I denne testen vil vi ta en grundig gjennomgang av Samsung s10, for å se hva den har å by på og om den er en verdig kandidat til å bli din neste mobiltelefon.

Tar seg godt ut

Det første vi legger merke til når vi inspiserer Samsung s10 er det sofistikerte designet. Mobiltelefonen ser slank og stilfull ut. Med bare 7,8 millimeters tykkelse er det er en av de tynneste telefonene på markedet i dag. Samsung s10 er laget fullstendig i materialet glass og har buede skjermkanter. Telefonen leveres i fire ulike farger: svart, hvit, blå og rosa. Dette gir et godt utvalg av farger, men hvis du ønsker å gi din Samsung s10 et mer personlig preg kan du gå til innkjøp av et Samsung Galaxy S23 Plus etui.  Med et etui sikrer du også at din Samsung s10 varer i lang tid framover.

Hva er nytt?

Samsung Galaxy s10 er Samsungs nyeste flaggskip som byr på en rekke avanserte funksjoner. Noen av disse kjenner vi igjen fra tidligere modeller, mens andre er helt nye og oppdaterte. En av de mest bemerkelsesverdige kvalitetene med Samsung s10 er at den tilbyr trådløs oppladning. Dette er en tydelig framtidsrettet telefon, som vitner om at ladekabler en dag vil være overflødig.

Endelig noe som varer

Mens vi snakker om ladning, til testpanelets store begeistring viser Samsung s10 at batteritid endelig er blitt på moten igjen. I årene med stadig mer avanserte telefoner har mobilens ladetid lenge stått bakerst i køen når det gjelder prioriteringer hos produsentene. Men Samsung s10 har en av de beste batteritidene på markedet i dag. Dette vil si at denne telefonen er et godt valg for deg som er på farten store deler av dagen uten mulighet til å lade.

Hva er fordelene med Samsung s10?

Etter en gjennomgang av mobiltelfonens funksjoner og egenskaper har testpanelet landet på at dette er de mest bemerkelsesverdige kvalitetene til Samsung Galaxy s10:

  • 128 GB lagringsplass – her vet du at telefonen får plass til alt du vil lagre og laste ned av bilder, spill og videoer.
  • Tredobbelt kamerasystem – med både vidvinkelobjektiv, teleobjektiv og ultravidvinkelobjektiv kan du fange alle livets små øyeblikk i beste kvalitet.
  • Hurtiglading – i tillegg til god batteritid kan Samsung s10 også skilte med at den støtter hurtiglading og er klar til bruk kort etter du har begynt å lade.

Rom for forbedring

Til tross for at Samsung Galaxy S10 i store deler av testen gjør lite annet enn å imponere har vi også oppdaget noen svakheter med den nye modellen. Som nevnt har Samsung s10 et stødig kamerasystem som tar gode bilder – helt til solen går ned. Det er nemlig dessverre slik at selv om kameraet har en nattmodus funksjon går det ikke an å skru denne funksjonen på selv. Det vil si at man er avhengig av at telefonen selv gjenkjenner når det er mørkt nok til at nattmodus skal på. Dette bydde på en viss frustrasjon under testen, da testpanelet og Samsung s10 tidvis var uenig om det var tid for nattmodus eller ikke.

Hvem passer Samsung s10 for?

Samsung s10 passer til deg som ønsker en funksjonsrik mobiltelefon som både ser bra ut og har den nyeste teknologien. Førsteklasses design, en hurtig prosessor og et avansert kamerasystem gjør at Samsung s10 er et fremragende valg for deg som drømmer om det lille ekstra i hverdagen. Samsung s10 egner seg også som jobbtelefon, da den har gode sikkerhetsfunksjoner og et eget tekstbehandlingsprogram. Alt i alt er Samsung Galaxy s10 et godt valg for de alle som er villig til å investere litt ekstra i en førsteklasses mobiltelefonopplevelse.

For å oppsummere

Samsung legger listen høyt med sin s10 og viser at de mestrer kunsten å svare til forbrukernes forventinger samtidig som de også kan overraske. Men systemet er brukervennlig, og skjermen har rask responstid. Dette gir følelsen av at alle verdens muligheter er kun et tastetrykk unna. Samsung s10 tar også utrolig gode bilder. Det at nattmodus ikke kan styres manuelt er et lite irritasjonsmoment, men det overskygger ikke gleden av å ta bilder med gode fargekontraster i sylskarp oppløsning. For å oppsummere vil vi si at Samsung s10 innfrir og setter standarden for hva man kan forvente av en mobiltelefon i dag.