Hopp til innholdet
Windows Server

Windows Server kommer snart i ny versjon

Windows Server slipper innen årsskiftet (slik det ser ut nå) sin siste versjon, WS 2022. Foreløpig dato er i november og det er allerede sluppet flere lanseringsvideoer i Microsoft Evaluation Center. Versjonen vil være støttet i ti år fra startdato, og det er allerede klart at sikkerheten blir mer avansert og flere hybride muligheter med Azure Arc og forbedringer i Storage Migration Services. Samt kompatibilitet mellom ulike verktøy og applikasjoner.

Windows Server - et operativsystem for en bedre hverdag

Windows Server 2022 lanseres snart og er gyldig i ti år. Dette operativsystemet er et av, om ikke det mest avanserte systemet, du kan bruke. I år med forsterket sikkerhet som en av sine nyeste kvaliteter. ConfigMgr fortsetter å være tilgjengelig.

I hverdagen trenger du fleksibilitet, sikkerhet og at systemer som ikke tar for mye båndbredde. Det er mange ting på en gang. Det oppnås enklest ved å bruke programvare som kan vise til mange års utvikling og oppdateringer og fornøyde kunder.

Når bedrifter skaffer seg programvare kan en utfordring være å få alle til å bruke det. Workshops kan bidra til å demonstrere nytten og legg også inn obligatorisk bruk så alle benytter seg av den.

Noen programvarer lønner seg mer enn andre

Ting å tenke på

Når du skal investere i programvare er det lurt å kartlegge hvor behovet er størst og hva resultatet vil bli. Det som gir økt produktivitet er ofte det du ønsker å prioritere, ikke nødvendigvis den programvaren som er rimeligst.

Om du ønsker å ta kontrollen og få alle selskapets maskiner til å snakke med hverandre, er ConfigMgr programvaren for deg. Nå med styrket sikkerhet og enda flere operativsystemer som snakker sammen, inkludert mobiler, også Android. Bruker du denne programvaren vil effektiviteten og produktiviteten i selskapet forbedres. Og det betyr igjen større verdier til selskapet.

Hvorfor du skal investere i programvare

Får å skape verdier må du investere. Invester i noe som er garantert å gjøre hverdagen enklere og øke produktiviteten. Programvare er en slik investering, men bruk tid på å velge ett som vil hjelpe din bedrift.

Windows Server 2022 er planlagt sluppet innen årsskiftet, i november 2021. Det finnes nå forhåndsvisninger for flere av de nye elementene. De siste ble sluppet i juni i Microsoft Evaluation Center. Versjonen vil være mulig å bruke de neste ti årene. Blant annet blir sikkerheten ytterligere forsterket så det er knyttet stor spenning til lanseringen. Trenger du mer informasjon om ConfigMgr i forhold til W22?

Tett på - der det skjer

Sikkerhet og at ulike programmer og operativsystemer snakker sammen er noe av det viktigste for å øke verdiene i selskapet. Har du også en skybasert tjeneste står du godt rustet uansett hva som skulle skje fremover.

ConfigMgr et et av markedets beste management programvarer som gir deg full kontroll over maskiner på ulike operativsystemer. Mac og Linux er selvsagt inkludert, i tillegg til mobiltelefoner. Du trenger slik programvare fordi maskiner som Mac og PC ikke snakker sammen da de ikke er på samme operativsystem. Det gjør overføringer umulige og det går også tover sikkerheten.