Hopp til innholdet
Home » Blogg » Lokalt eller skybasert – kontor eller hjemmekontor

Lokalt eller skybasert – kontor eller hjemmekontor

  • av
Lokalt eller skybasert

Hjemmekontor er blitt hverdagen for mange under pandemien. De fleste har kunnet samarbeide med kollegaer via samme server eller kun skybasert. Lokalt eller skybasert innebærer at du kan kombinere både å sitte på kontoret og å jobbe hjemmefra. Det gir økt frihet og lavere smitterisiko. Samtidig kan flere sitte og jobbe sammen på de samme prosjektene uten å måtte oppholde seg på de samme stedene. Skybasert er både praktisk og sikkert.

Lokalt eller skybasert? Ja, takk begge deler

AWS – Amazon Web Services er en av de største leverandørene av skybaserte tjenester. Det er bare sikkert og raskt og tilbyr deg å sitte hvor som helst og jobbe. Og samtidig ha tilgang til de samme tingene og dele informasjon med de du jobber sammen med uten og være sammen.

Skybasert gir deg ikke bare større frihet i hverdagen. Det kan også bidra til økt fokus og kreativitet fordi du kan sitte alene når du skal tenke de store tankene. I en rekke yrker har skybasert lenge vært normen nettopp på grunn av dette.

Når hverdagen går tilbake til normalen gir skybasert fortsatt mange fordeler. Du unngår å måtte ta store deler av dagen fri for å komme deg til og fra en legetime. Det er ventet at dette markedet vil fortsette og vokse.

Å spare tid gir god helse

Å stresse rundt er ikke gunstig for noen. Ta unna noen mailer før morgenkaffen og jobb litt på kvelden om du ikke rakk alt eller vil forberede deg til morgendagen. Før kunne dette bety en ekstra kjøretur til jobben, slik er det ikke lenger.

ConfigMgr – Du leste riktig og det er enklere å forstå hva det er enn å si det fort fem ganger. Det er en programvare for management som tillater en å administrere flere datamaskiner. Også når de er på ulike operativsystemer. Programvaren er et unik produkt som gir bedriftene økt kontroll og økt produktivitet.

Stålkontroll med ConfigMgr

ConfigMgr er enklere forklart et management produkt med en rekke gode kvaliteter. Samtidig som du har kontroll på en rekke maskiner, bruker det ikke unødvendige ressurser, har antivirus og man kan migrere over alle sine klienter uten tap eller nedetid.

ConfigMgr eller Configuration Manager er effektiv på å utnytte akkurat så mye av båndbredden man tillater den å bruke. Systemet har også integrerte antivirus som trekker lite ressurser og er svært effektivt til å fjerne Malware. Det er ikke rart denne programvaren har tatt tid å utvikle og forbedre, med alle sine kvaliteter.

Ulike operativsystemer for ulike funksjoner

Ansatte sitter på ulike operativsystemer fordi de har unike arbeidsoppgaver. Noen sitter på Mac for videoredigering og designprogrammer, andre på PC for Office. Mac og PC snakker ikke sammen. Nå kan maskiner som ikke er på samme operativsystem, snakke sammen.

ConfigMgr er et av markedets mest komplette programvarer for management. Her har du full kontroll, kan sikkert og raskt overføre store mengder informasjon mellom maskiner på ulike operativsystemer. Uten nedetid. At programvaren også har et innebygd antivirusprogram fra Microsoft som kanskje har utviklet et av de beste antivirusprogrammene der ute, gjør heller ikke noe.